Veelgestelde vragen

Algemeen

We doen ons best om uw zending zo snel mogelijk bij u te leveren. Meestal kunnen we een aangepast product binnen 3-4 werkdagen voor u produceren. De levertijd hangt af van de uiteindelijke vervoerder, maar duurt meestal 1-2 werkdagen langer dan aangegeven.
Verzending is gratis.
Ga voor meer informatie over betaling en verzending naar Verzending en betaling.
Ja, we hebben veel ervaring met het verpakken en vervoeren van spiegels en schade komt vrijwel niet of slechts in zeer zeldzame gevallen voor. In het geval van schade moet bij aflevering een schaderapport worden opgesteld. Deze situatie word normaal gesproken opgelost door een nieuw exemplaar te sturen.
Als u een kortingscode heeft, pas deze dan toe in de laatste stap van de bestelling ("Ga door naar afrekenen → Bestellen → Heeft u een kortingsvoucher?". Nadat u hierop heeft geklikt, verschijnt er een vak waarin u uw kortingscode kunt invoeren). De korting wordt aan het einde van de bestelling verrekend.

Met het product

Direct op de spiegel, standaard in het midden, zit een knop die 3 golven symboliseert waarmee de verwarming wordt in- en uitgeschakeld.
Een beslagen spiegel begint vanuit het midden, na ongeveer 2 minuten, te ontwasemen. De gehele lengte van de spiegel zal na ongeveer 5 minuten ontwasemt zijn. We raden aan om de verwarmingsmat aan te zetten voordat u gaat douchen, zodat de verwarmingsmat opwarmt en de spiegel niet beslaat.
De verwarming heeft geen ingebouwde timer, dus u moet de verwarming aanzetten, maar ook uitzetten.
Het hangt af van de persoonlijke voorkeur van elke klant. Als u voor een aanraakschakelaar kiest, dan verliest u niet de mogelijkheid om de intensiteit van de verlichting naar wens te regelen en deze aan te passen.
Ja, dit is een mogelijkheid. Alles moet met ons worden overlegd, of worden vermeld in de opmerkingen bij de bestelling.
Ja, de spiegel onthoudt altijd de laatste instellingen die u heeft gemaakt.
Ja, de spiegelverlichting is voldoende, maar deze moet vooral worden gebruikt om details te verlichten en voor decoratieve doeleinden. Naast de LED-spiegel raden we aan om de badkamer te verlichten met een andere hoofdlichtbron.
Voor de badkamer kiezen onze klanten meestal voor een kouder lichttemperatuur, d.w.z. 4000-7000K. Voor de gang en andere kamers raden we 3000-4000K aan.
De spiegel is niet ontworpen om rechtstreeks in het stopcontact te worden gestoken. Er zitten elektrische kabels (draden) aan de achterkant die moeten worden aangesloten op de kabel die uit de muur komt. We raden u aan om de bedrading over te laten aan experts.

Foto's van tevreden klanten

Is uw badkamer of ander interieur ingericht met een DARAMIO spiegel?
We waarderen het erg als u uw spiegel laat zien. Stuur ons foto's per e-mail: info@daramio.com.
Vergeet bij het delen op social media niet #Daramio aan het bericht toe te voegen of ons te taggen met @daramio_com.

@daramio_com
Daramio - klantenfoto van de spiegel
Daramio - klantenfoto van de spiegel
Daramio - klantenfoto van de spiegel
Daramio - klantenfoto van de spiegel
Daramio - klantenfoto van de spiegel
Daramio - klantenfoto van de spiegel
Daramio - klantenfoto van de spiegel
Daramio - klantenfoto van de spiegel